Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kedves leendő Vásárlónk,

Először is, köszönjük, hogy az oldalunkon üdvözölhetünk Téged! Bizonyára azért léptél a "Rólunk" menüpontra, mert szeretnéd jobban megismerni az Emlékvilág csapatát és történetét, ezért engedd meg, hogy röviden bemutatkozzunk Neked!

Mollynak és Dávidnak hívnak minket, 2019. január 22-e óta alkotunk egy párt, 2022. január 22-e óta pedig egy házaspárt. Mi volnánk az "Emlékvilág csapat", akik a logótól a grafikai terveken át a weboldalig mindent közösen álmodtunk és valósítottunk meg.

Az Emlékvilág ötlete egészen 2020 év végéig nyúlik vissza, amikor is egyikünk meg szerette volna lepni a másikat valami igazán egyedi és személyes ajándékkal a közelgő 2. évfordulónk alkalmából. Ez elég nagy kihívásnak bizonyult, hiszen az együtt töltött közel két év során már rengeteg különlegességel kedveskedtünk egymásnak. Dávid végül a lánykérésről készült titkos felvételt felhasználva egy olyan képhármast tervezett meg, amit az elképzelése szerint sehol senkinél nem tudott volna egy az egyben megvalósítani. Azóta eljegyzésünk helyszínét egy különleges, monokróm térképen, a nagy kérdést és a boldogító igent pedig hanghullám képeiben őrizzük az otthonunkban.

Ez a képhármas inspirált minket arra, hogy másoknak is lehetőséget adhassunk emlékeik és érzéseik minél egyedibb és személyesebb kifejezésére - hiszen életünk meghatározó eseményeit sokféleképpen őrizhetjük, de az igazán emlékezetes pillanatok megérdemlik, hogy örökké velünk és szeretteinkkel legyenek.

Így 2021. januárban belevágtunk a közös vállalkozásunk indításának előkészületeibe: kitaláltuk az Emlékvilág nevet, megterveztük a logónkat és az arculatunkat, felkerestük a legprofibb nyomdai, csomagolási és szállítmányozási partnereket, majd júniusban elindítottuk a webshopunkat több, mint 200 különböző képváltozattal. Azóta egyre többen és többen tisztelnek meg minket a bizalmukkal, és alkothatunk közösen valami egyedit és maradandót. Hálásan köszönjük az eddigi megrendelőinknek a sok pozitív visszajelzést, bízunk benne a volt és leendő vásárlóinkkal még sok alkalmunk lesz együtt örömet szerezni a képeinkkel!  heartLepd meg személyre szabott, egyedi tervezésű, letisztult és minimalista stílusú kepékkel azokat, akik a legfontosabbak számodra. Legyen szó a csillagok állásáról, egy adott helyről, kimondott szavakról, vagy bármely más hangról, nálunk ami igazán lényeges, azt a szemnek láthatóvá tudjuk tenni!  

Miért válassz minket?

Célkitűzésünk, hogy képeinkkel valami egyedit és maradandót alkothassunk, örömet okozva mind az ajándékozó, mind az ajándékozott személynek! Hogy ez megvalósulhasson, az alábbiakat érdemes tudnod rólunk:

  •  Több, mint 300 képváltozat: képeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot!
  •  Teljes személyre- és testreszabhatóság: célunk, hogy a megadott információk alapján egy igazán egyedi és maradandó ajándékot tudjunk együtt alkotni!
  •  Prémium minőség, hiteles adatforrás: képeink időtálló anyagokból, részletgazdag nyomdai kidolgozással, valamint hiteles adatforrásból készülnek.
  •  Személyes átvételi lehetőség Budapesten: a grafikai terv jóváhagyását követően akár 2 munkanapon belül is kézhez kaphatod megrendelésed.
  •  Bankkártyás fizetés: gyors, biztonságos és kényelmes megoldás mindenki számára, extra költség nélkül!

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed merülne fel, kérjük fordulj hozzánk bizalommal, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy maradéktalanul elégedett legyél Te és az a személy is, akinek az Emlékvilág képet adod majd.  

Emlékből ajándék, ajándékból emlék. 

Üdvözlettel: Emlékvilág csapat - Molly & Dávid