Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Képváltozatok

Kedves leendő Vásárlónk!

A könnyebb átláthatóság kedvéért összefoglaltuk, hogy pontosan milyen képek közül válogathatsz a webáruházunkban. A kombinációk száma szinte végtelen, hiszen ha a lenti összegzést nézzük, akkor jelenleg több, mint 300 változatból választhatod ki az „igazit”.

 1. Típus: webáruházunkból jelenleg hanghullámos, térképes, csillagtérképes, vonalrajzos és tipografikus grafikákat, valamint ezek egyedi variációit van lehetőséged megrendelni.

 2. Stílus: a stílusok tekintetében típustól függően választhatod a Classic-ot (körös), a Framed-et (keretes), a Minimal-t (határtalan), a Heart (szív), valamint a Nordic (skandináv) stílust is.


   
 3. Színváltozat: típustól függően fekete alapon fehér, fehér alapon fehér, fehér alapon fekete, valamint fekete alapon fekete színváltozatok közül tudsz választani.


   
 4. Tájolás: ami a tájolást illeti; álló, négyzetes, fekvő valamint panoráma verziót tudunk készíteni.
   
 5. Formátum: a megálmodott grafikát lehetőséged van nyomtatott és keretezett; nyomtatott (poszter) vagy digitális (általad nyomtatható és keretezhető) formátumban is megrendelni. A nyomtatott és keretezett képeknél mérettől függően fekete, fehér, barna és natúr színű fakeretek közül tudsz választani. A kisebb méretű képkeretek (13x18, 21x30 és 23x23 cm) kitámasztóval is rendelkeznek.  6. Méret: a tájolástól függően a nyomtatott és keretezett formátumú grafikáinkat 13x18, 23x23, 50x23, 21x30, 30x40, 40x50, 50x70, valamint 60x90 centiméteres méretben tudod megrendelni. A nyomtatott (poszter) és digitális (általad nyomtatható) formátumú változatok pedig 10x15, 13x18, 23x23, 21x30, 32x32, 30x40, 40x50, 50x70, valamint 60x90 centiméteres méretben érhetőek el.


   
 7. Megjegyzés: a pénztárfolyamat utolsó lépésében tudod megadni a kiválasztott kép teljes személyre- és testreszabásához szükséges adatokat (személyes üzenet, helyszín, időpont), és minden egyéb igényt, amire az egyedi tervezéshez szükségünk lehet.

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed merülne fel, kérjük fordulj hozzánk bizalommal, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy maradéktalanul elégedett legyél Te és az a személy is, akinek az Emlékvilág képet adod majd. 

Emlékből ajándék, ajándékból emlék. Ɛ>