Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csillagtérkép + Térkép + Hanghullám / Panoráma / Classic

Formátum
Nyomtatott és keretezett
Színváltozat
Útvonal jelölő kiemelés:
Helyszín jelölő ikon:
Méret:
Keret színe:
Hangoskép*:
11.990 Ft
Menny.:db
Ajándékozd meg a lehető legszemélyesebb képpel azokat, akik a legfontosabbak számodra! Legyen szó a csillagok állásáról, egy adott helyről, kimondott szavakról, vagy bármely más hangról, nálunk ami igazán lényeges, azt a szemnek láthatóvá tudjuk tenni!
Nem értékelt

Leírás

*Mit jelent a Hangoskép?

Ne csak mutasd meg, mondd is el az ajándékozottnak, hogy milyen sokat jelent számodra. Amennyiben a kép paramétereinél kiválasztásra kerül ez a lehetőség, úgy az elkészült nyomat hátuljára rögzítünk egy NFC matricát, melynek segítségével egy érintéssel, alkalmazás telepítése nélkül visszahallgatható vagy nézhető lesz okostelefonon személyes üzeneted, legyen az akár hang vagy videófelvétel. További információért kattints IDE.

Mit ábrázol pontosan egy térkép?

Általánosságban egy térkép a földfelszín kisebb vagy nagyobb részének méretarányos, kicsinyített síkbeli ábrázolása, amely az alapvető térbeli tájékozódásban segít minket a mindennapokban. Tartalmuk szerint számos térképtípus létezik, melyeket sajátos színekkel és jelrendszerekkel különböztethetünk meg. A leggyakrabban használt térképtípusok a közigazgatási-, közúti- és várostérképek, melyek közös jellemzői, hogy a főbb autós, gyalogos és vasúti útvonalakat, a felszíni vizeket, valamint az országhatárokat ábrázolják. Ezeknek egy egyszerűsített változatát használjunk képeink tervezéséhez, amelyek monokróm színvilágaival, valamint az egyedi helyszínjelöléseivel és személyes történeteivel egy különleges térképpé változnak!

Miről készülhet térkép?

​Egyedi igények szerint a Föld bármely részéről tudunk térképmetszetet készíteni.

Mit ábrázol pontosan egy csillagtérkép?

A csillagtérképek olyan térképek, melyek az égbolton látható csillagokat, valamint az egymáshoz közel látszó, fényesebb csillagok csoportjai által kirajzolt csillagképeket ábrázolják. A csillagképek írják le az égboltot évezredek óta, amiket az egyes kultúrákban eltérő, de hasonló névvel és határokkal ismernek. A Nemzeti Csillagászati Únió által elfogadott nemzetközi egyezmény szerint a görög mitológián alapuló csillagképrendszert használjuk napjainkban.

Hogyan készül egy csillagtérkép?

A csillagok és a csillagképek elhelyezkedésének pontos meghatározásához szükség van a helyszínre és az időpontra, hiszen az év 365 napján mozgásban van a Föld, és az álló, vagy csak lassan mozgó égitestek minden pillanatban máshol láthatóak. Éppen ezért egyedi és személyes egy csillagtérkép, mert ahogy nincs két egyforma csillagállás, úgy a legszebb és legfontosabb emlékeink is egyszeriek és megismételhetetlenek!

Mit ábrázol pontosan egy hanghullám kép?

A hang a fül, a hallás által érzékelt inger, ami lehet emberi beszéd, zene vagy környezetünk zajai. Megjelenítésére sokféle módszert használunk, de a legismertebb a hanghullámok függőleges vonalakkal való ábrázolása, ami minden hangforrásnál különböző, tehát egyedi!

Miről készülhet hanghullám kép?

 • egy telefonnal rögzített személyes üzenetről
 • egy videofelvétel hangsávjáról
 • egy dalrészletről
 • egy ultrahangfelvételről, ahol a baba szívverése hallható
 • vagy bármilyen más hangforrásról, amihez személyes emlék kötődik (például egy csengőhang)

Kiknek ajánljuk a csillagtérképet térképpel és hanghullám képpel?

Férfiaknak és nőknek, fiataloknak és időseknek, valamint családtagoknak és barátoknak is egyaránt különleges és személyes ajándék lehet egy csillagtérkép térképpel és hanghullám képpel együtt, amely művészetté varázsolja a közös emlékeinket!

Milyen alkalmakra ajánljuk a csillagtérképet térképpel és hanghullám képpel?

Csillagtérképet térképpel és hanghullám képpel szinte bármilyen emlék kapcsán tudunk készíteni, amiről eszünkbe jutnak a számunka fontos személyek, így tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra! Például:

 •  Születésnap, mert olyankor az ünnepelt különleges, akárcsak a csillagok állása születése helyén és idején, és egy személyes üzenet hanghullám képében még személyesebbé tudja tenni az egészet!
 •  Évforduló, hogy a csillagokat is lehozzuk a párunknak egy szívhez szóló üzenettel együtt!
 •  Nászajándék, amely örökké emlékeztetni fogja az ifjú párt arra, hol és hogyan álltak felettük a csillagok életük nagy napján, és hogy kimondták a boldogító IGENt!
 •  Babaköszöntő, hogy őrizzék majd a baba álmait azok a csillagok, amik a születésekor ragyogtak, térkép jelölje a helyet, ahol az otthon melege várta, és hanghullám képében mutassa az első szívveréseit.
 •  Különleges alkalom, legyen szó karácsonyról, Valentin-napról, barátságról, vagy bármelyik világnapról, egy csillagtérképpel térképpel és hanghullámképpel együtt még különlegesebbé tudjuk tenni az ünnepeket!

Miért válassz minket?

 •  Több, mint 300 termékváltozat: képeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot!
 •  Teljes személyre- és testreszabhatóság: célunk, hogy a megadott információk alapján egy igazán egyedi és maradandó ajándékot tudjunk együtt alkotni!
 •  Prémium minőség, hiteles adatforrás: képeink időtálló anyagokból, részletgazdag nyomdai kidolgozással, valamint hiteles adatforrásból készülnek.
 •  Személyes átvételi lehetőség Budapesten: a grafikai terv jóváhagyását követően akár 2 munkanapon belül is kézhez kaphatod megrendelésed.
 •  Bankkártyás fizetés: gyors, biztonságos és kényelmes megoldás mindenki számára, extra költség nélkül!

Célkitűzésünk, hogy képeinkkel valami egyedit és maradandót alkothassunk, örömet okozva mind az ajándékozó, mind az ajándékozott személynek!

Emlékből ajándék, ajándékból emlék.

Helyszín, dátum, hangforrás és személyes üzenet megadása

Nálunk minden kép grafikai tervezése egyedi igények szerint, teljes odafigyeléssel és nagy gondoskodással készül, ezért a rendelés maximális személyre- és testreszabásához szükséges adatokat a kép adatlapján a 'Kép személyre szabása:' mezőben van lehetőség megadni:Amire mindenképp szükségünk lesz a térkép grafika elkészítéséhez:

 • pontos helyszín
 • útvonal jelölő kiemelés esetén a pontos útvonal, és az állomások
 • személyes üzenet

Amire mindenképp szükségünk lesz a csillagtérkép grafika elkészítéséhez:

 • pontos helyszín
 • időpont (percre pontosan)
 • személyes üzenet

Amire mindenképp szükségünk lesz a hanghullám grafika elkészítéséhez:

 • Ha egy dalról, vagy annak részletéről szeretnél hanghullám képet készíteni, csak küldd el nekünk a dal címét, valamint másodpercre pontosan az ábrázolni kívánt rész kezdeti és befejezési idejét. 
 • Ha egy személyes üzenetről szeretnél hanghullám képet készíteni, a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva csatolva küldd el részünkre az általad rögzített hangüzenetet valamilyen hangfájlban (például wav, mp3, mp4, ogg, flac). Ezt legegyszerűbben okostelefonodon tudod megtenni, iOS-en a Hangjegyzetek, Androidon pedig bármelyik ingyenesen letölthető Hangrögzítő alkalmazással.
 • Ha egy videóról szeretnél hanghullám képet készíteni, legyen az egy film ikonikus jelenete, egy vicces YouTube/TikTok videó, egy ultrahang felvétel a baba szívverésével, vagy egy esküvői kisfilm részlete, kérjük a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva vedd fel velünk a kapcsolatot, majd a videó típusától függően egyeztetünk a hangforrás előállításáról, és segítünk az elképzelésed megvalósításában! 

A hangforrás mellett még szükségünk lesz az idézetre, a dal- vagy szövegrészletre, amit a hanghullám képe fölé és/vagy alá szeretnél írni. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.