Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csillagtérkép + Holdfázis + Térkép / Álló

Formátum
Színváltozat
Fekete alapon fehér
Csillagképek megjelenítése:
Holdfázis megjelenítése:
Útvonal jelölő kiemelés:
Helyszín jelölő ikon:
Méret:
Keret színe:
Hangoskép*:
7.990 Ft
Menny.:db
Készíts egy egyedi képet, mely megmutatja egy emlék helyszínét térképen, valamint a csillagok és a Hold állását annak időpontjában! Legyen szó bármilyen életeseményről - születésnap, lánykérés, házasság, évforduló, az első találkozás vagy csók: nálunk ami igazán lényeges, azt a szemnek láthatóvá, a fülnek hallhatóvá tudjuk tenni! Kérd Hangoskép* szolgáltatással, hogy a meglepetés szó szerint szívhez szóljon az ajándékozott számára!
Nem értékelt

Leírás

*Mit jelent a Hangoskép?

Ne csak mutasd meg, mondd is el az ajándékozottnak, hogy milyen sokat jelent számodra. Amennyiben a kép paramétereinél kiválasztásra kerül ez a lehetőség, úgy az elkészült nyomat hátuljára rögzítünk egy NFC matricát, melynek segítségével egy érintéssel, alkalmazás telepítése nélkül visszahallgatható vagy nézhető lesz okostelefonon személyes üzeneted, legyen az akár hang vagy videófelvétel. További információért kattints IDE.

Mit ábrázol pontosan egy csillagtérkép?

A csillagtérképek olyan térképek, melyek az égbolton látható csillagokat, valamint az egymáshoz közel látszó, fényesebb csillagok csoportjai által kirajzolt csillagképeket ábrázolják. A csillagképek írják le az égboltot évezredek óta, amiket az egyes kultúrákban eltérő, de hasonló névvel és határokkal ismernek. A Nemzeti Csillagászati Únió által elfogadott nemzetközi egyezmény szerint a görög mitológián alapuló csillagképrendszert használjuk napjainkban.

Hogyan készül egy csillagtérkép?

A csillagok és a csillagképek elhelyezkedésének pontos meghatározásához szükség van a helyszínre és az időpontra, hiszen az év 365 napján mozgásban van a Föld, és az álló, vagy csak lassan mozgó égitestek minden pillanatban máshol láthatóak. Éppen ezért egyedi és személyes egy csillagtérkép, mert ahogy nincs két egyforma csillagállás, úgy a legszebb és legfontosabb emlékeink is egyszeriek és megismételhetetlenek!

Mit ábrázol pontosan egy Holdfázis kép?

A Holdnak nincs saját fénye, csak a Nap fényét veri vissza. A Föld körüli keringése során a megvilágítottsága állandóan változik a Nap–Föld–Hold rendszer pozícióinak változása miatt, így egy teljes szinodikus kört megtéve különböző holdfázisok láthatók. Ez a jelenség ciklikusan ismétlődik, amely átlagosan 29 nap 12 óra 44 perc alatt megy végbe. Ez idő alatt a köznyelv szerint a Hold megtelik, majd elfogy. 

A Hold erőteljes szerepet játszik az életünkben, az árapályok irányításától kezdve a fényt a sötétségbe vetésig. "Gyönyörű és elragadó látvány a Holdat szemlélni." - mondta Galilei, miközben a távcsövébe nézett. Miért is ne adnánk meg ezt az élményt azoknak, akik a legközelebb állnak hozzánk? 

Hogyan készül egy Holdfázis kép?

A Hold állásának pontos meghatározásához szükség van a helyszínre (város) és a dátumra (napra), hiszen az év 365 napján mozgásban van. Éppen ezért egyedi és személyes egy Holdfázis kép, mert ahogy nincs két egyforma csillagállás, úgy a legszebb és legfontosabb emlékeink is egyszeriek és megismételhetetlenek!

Mit ábrázol pontosan egy térkép?

Általánosságban egy térkép a földfelszín kisebb vagy nagyobb részének méretarányos, kicsinyített síkbeli ábrázolása, amely az alapvető térbeli tájékozódásban segít minket a mindennapokban. Tartalmuk szerint számos térképtípus létezik, melyeket sajátos színekkel és jelrendszerekkel különböztethetünk meg. A leggyakrabban használt térképtípusok a közigazgatási-, közúti- és várostérképek, melyek közös jellemzői, hogy a főbb autós, gyalogos és vasúti útvonalakat, a felszíni vizeket, valamint az országhatárokat ábrázolják. Ezeknek egy egyszerűsített változatát használjunk képeink tervezéséhez, amelyek monokróm színvilágaival, valamint az egyedi helyszínjelöléseivel és személyes történeteivel egy különleges térképpé változnak!

Miről készülhet térkép?

​Egyedi igények szerint a Föld bármely részéről tudunk térképmetszetet készíteni.

Kiknek ajánljuk a csillagtérképet Holdfázissal és térképpel kombinálva?

Férfiaknak és nőknek, fiataloknak és időseknek, valamint családtagoknak és barátoknak is egyaránt különleges és személyes ajándék lehet egy csillagtérkép Holdfázissal és térképpel együtt, amely művészetté varázsolja a közös emlékeinket!

Milyen alkalmakra ajánljuk a csillagtérképet Holdfázissal és térképpel kombinálva?

Csillagtérképet Holdfázissal és térképpel együtt szinte bármilyen emlék kapcsán tudunk készíteni, amiről eszünkbe jutnak a számunka fontos személyek, így tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra! Például:

 •  Születésnap, mert olyankor az ünnepelt különleges, akárcsak a csillagok és a Hold állása születése helyén és idején.
 •  Évforduló, hogy a csillagokat is lehozzuk a párunknak.
 •  Nászajándék, amely örökké emlékeztetni fogja az ifjú párt arra, hol és hogyan álltak felettük a csillagok és a Hold életük nagy napján.
 •  Babaköszöntő, hogy őrizzék majd a baba álmait az égbolt úgy, amik a születésekor ragyogtak.
 •  Különleges alkalom, legyen szó karácsonyról, Valentin-napról, barátságról, vagy bármelyik világnapról, egy csillagtérképpel Holdfázissal és térképpel kombinálva még különlegesebbé tudjuk tenni az ünnepeket!

Miért válassz minket?

 •  Több, mint 300 termékváltozat: képeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot!
 •  Teljes személyre- és testreszabhatóság: célunk, hogy a megadott információk alapján egy igazán egyedi és maradandó ajándékot tudjunk együtt alkotni!
 •  Prémium minőség, hiteles adatforrás: képeink időtálló anyagokból, részletgazdag nyomdai kidolgozással, valamint hiteles adatforrásból készülnek.
 •  Személyes átvételi lehetőség Budapesten: a grafikai terv jóváhagyását követően akár 2 munkanapon belül is kézhez kaphatod megrendelésed.
 •  Bankkártyás fizetés: gyors, biztonságos és kényelmes megoldás mindenki számára, extra költség nélkül!

Célkitűzésünk, hogy képeinkkel valami egyedit és maradandót alkothassunk, örömet okozva mind az ajándékozó, mind az ajándékozott személynek!

Emlékből ajándék, ajándékból emlék.

Helyszín, dátum, személyes üzenet megadása

Nálunk minden kép grafikai tervezése egyedi igények szerint, teljes odafigyeléssel és nagy gondoskodással készül, ezért a rendelés maximális személyre- és testreszabásához szükséges adatokat a kép adatlapján a 'Kép személyre szabása:' mezőben van lehetőség megadni:


Amire mindenképp szükségünk lesz a térkép grafika elkészítéséhez:

 • pontos helyszín
 • útvonal jelölő kiemelés esetén a pontos útvonal, és az állomások
 • személyes üzenet

Amire mindenképp szükségünk lesz a csillagtérkép és a Holdfázis grafika elkészítéséhez:

 • pontos helyszín
 • időpont (percre pontosan)
 • személyes üzenet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.