Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2 éves az Emlékvilág

Ünnepeld velünk az Emlékvilág 2. születésnapját új képváltozatokkal és webshop fejlesztésekkel!


Újabb mérföldkőhöz érkeztünk az Emlékvilág életében: 2 évesek lettünk! Nincs születésnapi ünneplés ajándék nélkül, viszont itt most Mi ajándékozzuk meg kedves leendő és visszatérő Vásárlóinkat új képváltozatokkal és további fejlesztésekkel a webshopunkban, hogy még gördülékenyebb legyen vásárlás! 

1. Új képváltozatok - amelyeket vásárlóink inspiráltak

Minden egyes megrendelésünket egyedileg tervezzük a megadott információk alapján, azonban az egyedi vásárlói igények egyedi képváltozatokat inspirálnak. Így születtek meg a dupla fényképes képváltozataink.


2. A Hold szerelmeseinek

A Csillagtérkép kategóriánk újabb képváltozatokkal bővült a Hold szerelmeseinek. A szimpla, dupla és tripla Holdfázis képek mellett egy különleges variációban térképpel és csillagtérképpel is elérhető. 

3. Bármilyen kép lehet Hangoskép

A visszahallgatható Hanghullám képeink 2022-es megjelenésekor az elsődleges célunk az volt, hogy ne csak vizuálisan jelenítsük meg a hangfelvételeket, hanem életre is keltsük azokat. Hamar népszerűvé váltak ezek a képeink, így megjelentek a visszanézhető személyes üzenetekkel kibővült Hangosképek a fényképes ajándékok szerelmeseinek. Felmerülhet a kérdés, hogy hova lehetne ezt még fokozni? A zenék és videók szerelmeseinek tovább bővítettük a választható Hangoskép opciókat Spotify valamint YouTube tartalmakkal, továbbá elérhetővé tettük az összes képváltozatunknál a szolgáltatást. Így ma már egy Csillagtérkép, Térkép, Vonalrajz vagy egy Tipografikus kép is lehet Hangoskép - egy szó szerint szívhez szóló ajándék. 

Azonban még ennél is több és nagyobb terveink vannak, amelyekkel ígérjük, hogy nem fogjuk megvárni a 3. születésnapunkat...  angel

Hálásan köszönjük minden kedves eddigi megrendelőnknek, akivel valami egyedit és maradandót tudtunk alkotni az elmúlt 2 évben! A jövőben is minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy folyamatosan bővítsük kínálatunkat a kreatív ajándékozóknak és a lakberendezés szerelmeseinek, továbbá, hogy minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen a vásárlás élménye webshopunkban. 

Emlékvilág csapat
Molly & Dávid